Testflight overgenomen door Burstly, brengt TestFlight Live uit

TestFlight is overgenomen door Burstly. Door deze overname was het voor de ontwikkelaar van de tools mogelijk om TestFlight Live uit te brengen, waarmee ontwikkelaars app-gebruik kunnen meten.

TestFlight LiveHet bekende app-testplatform TestFlight is overgenomen door Burstly. TestFlight wordt door veel app-ontwikkelaars gebruikt om testversies van iOS-apps te versturen naar anderen, zonder dat zij een apart bestand via iTunes hoeven te synchroniseren. De overname moet er volgens Burstly voor zorgen dat de mogelijkheden van het platform worden uitgebreid. Tegelijkertijd is er een nieuwe dienst gelanceerd, genaamd TestFlight Live.


TestFlight Live maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om bepaalde statistieken van hun uitgebrachte app bij te houden, zoals crash reports en de door gebruikers bezochte pagina’s in een app. TestFlight Live is net als TestFlight gratis te gebruiken. Een optionele premium-versie moet later beschikbaar worden gemaakt.

Burstly is een bedrijf dat zich specialiseert in het winstgevend maken van apps. De overname van TestFlight lijkt daarom goed in het bedrijf zijn straatje te passen: door met TestFlight Live bij te houden hoe men een app gebruikt, krijgt een ontwikkelaar meer inzicht in waar hij zich op moet richten.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 maart 2012 om 12:53
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.