Volkskrant HD in de App Store verschenen (en weer weggehaald)

De applicatie Volkskrant HD is nu in de App Store te vinden. Met deze app kun je voor 79 cent de losse krant kopen of het actuele nieuws raadplegen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

volkskrantEigenlijk zou de Volkskrant-applicatie voor de iPad pas op 20 december in de App Store verschijnen. Maar de app was vanavond al te downloaden en toont de app in een opmaak zoals je van een krant gewend bent. Bij het opstarten van Volkskrant HD word je welkom geheten en krijg je instructies hoe je de krant kunt lezen: door te swipen door pagina’s. Je kunt inzoomen door tweemaal op een pagina te tikken.

Update 1: de applicatie is inmiddels weer uit de App Store gehaald.
Update 2: de applicatie is sinds 19 december 2010 weer verkrijgbaar.


Vanuit de krantenweergave kun je snel overschakelen naar de actuele berichten via de Live News-knop. Dit nieuws is alleen te lezen als je een internetverbinding hebt. De losse kranten die je via de app hebt gekocht zijn ook offline beschikbaar en te lezen in krantenstijl of tekstformaat, met foto’s en grafieken.

De applicatie zelf is gratis, maar je moet de krant los aanschaffen voor 79 cent (werkdagen) of 1,59 euro (weekendkrant met bijlagen en Volkskrant Magazine). De eerste tien kranten die je in de periode tussen nu en 31 maart 2011 downloadt zijn helemaal gratis. Je kunt ook een abonnement nemen van €14,90 per maand, €43,50 per kwartaal, €85 per halfjaar of €149 per jaar.

Downloaden: Volkskrant HD (gratis)

volkskrant-ipad-1

volkskrant-ipad-2

volkskrant-ipad-3

volkskrant-ipad-4

De iPad-applicatie van de Volkskrant in de App Store:

volkskrant-in-app-store

Hans Deridder (Managing Editor bij de Persgroep) legt op Twitter uit dat de Volkskrant-applicatie aanstaande maandag officieel in de App Store verschijnt:

hans de ridder

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.