Archief voor 'Devices'

iPad Air 2024 review: achterkant in blauw

Review iPad Air 2024: groter en toegankelijker

In deze review lees je onze ervaringen met de nieuwe iPad Air 2024, die er nu in twee maten is. Welke verbeteringen vielen tijdens het testen op? Wat zijn de nadelen van deze nieuwe iPad Air? In deze iPad Air 2024 review vind je het antwoord en check je of deze iPad iets voor jou is.

iPad Pro 2024 review: doos en achterkant van iPad

Review iPad Pro 2024: zo dun, maar tegelijkertijd zo dik

In deze review van de iPad Pro 2024 lees je over onze ervaringen met het nieuwe scherm, design, Apple Pencil en meer. Is de iPad Pro 2024 de update waar we al die jaren op aan het wachten waren en de iPad zo hard nodig heeft? Lees hier ons eindoordeel in deze recensie van de iPad Pro 2024.

AirTag review

AirTag review: van deze aankoop krijg je geen spijt

Hoe bevalt Apple's eerste tracker? We hebben de AirTag voor je getest en vertellen over onze ervaringen bij het uitpakken, in gebruik nemen en het tracken van spullen gedurende een paar dagen. In deze AirTag review ontdek je of het ook iets voor jou is.

iPhone XS Max review hand

iPhone XS Max → alles over deze grote 6,5-inch iPhone uit 2018

De iPhone XS Max is de grootste iPhone die Apple in 2018 uitbracht, als opvolger van de iPhone X. Met een 6,5-inch OLED-scherm en smallere schermranden was dit hét topmodel van 2018. In dit overzicht lees je alles over de iPhone XS Max prijzen, verbeteringen en verkrijgbaarheid.

iPhone XR camera

iPhone XR: specificaties, functies, deals en meer

De iPhone XR is een betaalbaar toestel van Apple, met een vrijwel randloos 6,1-inch scherm met Face ID. Op deze pagina lees je alles over de specs, prijs en wat je verder moet weten over de iPhone XR.

MacBook Pro M3 Max 2023 review in spacezwart in het donker

Review MacBook Pro M3 Max: de chip maakt indruk

Hoe goed is de nieuwe M3 Max-chip in de MacBook Pro van eind 2023? Het antwoord lees je in deze review van de nieuwste M3 MacBook Pro. We bespreken de grafische kracht, het scherm, de nieuwe spacezwarte kleur en meer in deze uitgebreide review van de nieuwste MacBook Pro van eind 2023.

iMac 2023 review

Review iMac M3: nog net zo kleurrijk, maar nu sneller

Hoe tevreden zijn we met de nieuwe M3 iMac uit 2023? Dat lees je in deze review. We testen de M3-chip, bespreken de kleinste verbeteringen en vertellen of deze iMac 2023 voor jou zijn geld waard is. En wat valt er tegen? Ook dat lees je in de review van de M3 iMac uit 2023.