Archief voor 'Devices'

Apple Studio Display review met scherm

Review: Studio Display, het externe Mac-scherm voor de echte Apple-fan

Het Studio Display is Apple's betaalbare eigen externe scherm voor de Mac, zoals de Mac mini of MacBooks. Maar is dit scherm met de relatief hoge prijs wel de moeite waard? Of kun je beter bij de vele andere merken en modellen kijken? In deze review van het Studio Display lees je ons oordeel.

Mac mini 2023 review getest op een bureau

Review: Mac mini 2023 met M2-chip, de (bijna) perfecte instapper

In deze review bespreken we de Mac mini 2023 met M2-chip. Wij hebben de nieuwste Mac mini 2023 uitgebreid getest en delen onze ervaringen wat betreft prestaties, de Mac mini in gebruik en nog veel meer. De Mac mini lijkt door zijn prijskaartje een erg aantrekkelijke Mac, maar is dat voor iedereen?

2023 MacBook Pro 16-inch review

Review: MacBook Pro 2023 met M2 Pro, nu nóg sneller

In deze review van de MacBook Pro 2023 testen we Apple's krachtigste laptop van dit moment, voorzien van de nieuwe M2 Pro-processor. We vertellen over onze ervaringen qua scherm, display en specs en vertellen jou of dit jouw volgende MacBook moet worden.

HomePod 2023 review: twee kleuren

Review: HomePod 2023, de grote Apple-speaker in de herkansing

In deze HomePod 2023 review van iCulture lees je over onze ervaringen met Apple's nieuwste Siri-speaker. Wordt de terugkeer van de grote HomePod nu wel een succes? Hoe is de geluidskwaliteit ten opzichte van de eerste versie en wat valt er nog meer op bij het nieuwe model? Je leest het in onze uitgebreide HomePod 2023-test!

Apple TV 4K 2022 review met doos en remote

Review Apple TV 4K 2022 (3e generatie): nog meer zijn geld waard

In deze review van de Apple TV 4K 2022 (3e generatie), lees je onze ervaringen met deze Apple TV. Met een verbeterde chip en twee uitvoeringen, is er meer mogelijk én is er meer te kiezen. Maar is het een upgrade waard en nemen we genoegen met deze vernieuwde versie? Je leest het allemaal in onze review van de Apple TV 4K 2022.

iPad Pro 2022 review met achterkant

Review iPad Pro 2022: de update die niet nodig is

De iPad Pro 2022 is de kleinste update sinds het bestaan van de iPad Pro. Op papier lijkt deze iPad Pro dan ook een model om aan je voorbij te laten gaan. Maar is dat ook echt zo? Wij hebben de nieuwe iPad Pro 2022 getest en in deze review lees je onze ervaringen.

iPad 2022 review

Review iPad 2022: niet op alle punten logisch

Een nieuw design, een veel groter scherm en vrolijke kleurtjes: op het eerste gezicht heeft Apple met de iPad 2022 een prima update van de standaard iPad uitgebracht... totdat je de prijzen ziet en de Apple Pencil probeert aan te sluiten. Is dit nog wel het instapmodel dat we iedereen kunnen aanraden? In onze iPad 2022 review vertellen we je alles!

Apple Watch Ultra review planten

Apple Watch Ultra review: klaar voor het avontuur

In deze review van de Apple Watch Ultra lees je over onze ervaringen met de grote nieuwe smartwatch van Apple. Wat zijn de beste nieuwe functies? Is het de prijs van €999,- waard? Je ontdekt het in deze Apple Watch Ultra-review.

AirPods Pro 2022 review

AirPods Pro 2022 review: niet alleen voor muziek

Onze ervaringen met audio en draagcomfort

In onze AirPods Pro 2022 review vertellen we na uitgebreid testen wat onze ervaringen zijn met Apple's tweede generatie oordopjes met ruisonderdrukking. Hoe is het draagcomfort, zitten ze nog steeds lekker en kun je echt niets horen als de ruisonderdrukking aan staat? Wij vertellen het in deze review van de AirPods Pro 2022!

iPhone 14 review met doos

iPhone 14 review: goed toestel, maar is nog geen aanrader

De iPhone 14 lijkt meer op zijn voorganger dan ooit in de geschiedenis van de iPhone. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Dat maakt de iPhone 14 minder aantrekkelijk, zeker als je nagenoeg hetzelfde toestel kan kopen voor veel minder geld. In deze review van de iPhone 14 lees je onze ervaringen met de nieuwe standaard iPhone van 2022.