MoneYou: sparen, beleggen én lenen op iPhone en iPad [Advertorial]

Advertorial: MoneYou heeft als financiële dienstverlener al een indrukwekkende hoeveelheid apps voor de iPhone en iPad uitgebracht.
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

MoneYou appiconenMoneYou heeft als financiële dienstverlener al een indrukwekkende hoeveelheid apps voor de iPhone en iPad uitgebracht. Naast de al langer bestaande apps MoneYou Sparen en MoneYou Beleggen is er sinds kort ook een leenapplicatie, MoneYou Lenen. ABN Amro-dochter MoneYou is daarmee een van de meest actieve financiële bedrijven als het om apps gaat.

Met MoneYou Sparen, verkrijgbaar voor iPhone en als MoneYou Sparen HD ook voor de iPad kun je volledig papierloos een spaarrekening aanvragen en dagelijkse transacties doen. Je kunt je spaarsaldo en de opgebouwde rente bekijken en overboekingen doen.

MoneYou Beleggen is een beleggings-app die je de mogelijkheid geeft om zelf je maximale risico tot de euro nauwkeurig te bepalen. Met schuifknoppen geef je aan hoe je je inzet wilt verdelen en welke rendementen je hoopt te behalen. Vervolgens heb je realtime inzicht in de stand van de AEX Index en de indicatieve eindwaarde van je beleggingen.

De gecombineerde app MoneYou Sparen en Beleggen is bedoeld voor mensen die hun spaarrekening én hun beleggingsrekening op de iPhone willen beheren. Je hebt in één overzicht zowel je beleggingsportefeuille als je (doel)spaarrekeningen onder handbereik.

De nieuwste app is sinds begin januari in de App Store verkrijgbaar: MoneYou Lenen. Hiermee beheer je je Doorlopend Krediet volledig via de iPhone. De actuele rente, het bedrag dat je hebt opgenomen en de resterende betalingen zijn in de app te zien. Je kunt er echter ook transacties mee doen, zoals het verlagen van je kredietlimiet om je maandlasten te beperken of het verhogen van je maandbedrag, zodat je lening sneller is afgelost.

Alle genoemde apps zijn gratis in de App Store te vinden door te zoeken op ‘MoneYou’ of via de onderstaande links:

Zie de onderstaande video voor een overzicht van de mogelijkheden van MoneYou Lenen:

MoneYou Lenen App from MoneYou.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2015, 11:24