[ADV] Business course Cyberattack voor ICT-studenten

ADV - De Rijksoverheid organiseert een Business course Cybersecurity. Maak mee wat er komt kijken bij de beveiliging van Nederland tegen ICT-aanvallen.
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

Rijksoverheid-logoDe Rijksoverheid is een werkgever die verder kijkt dan de actualiteit. De veelomvattende vraagstukken van vandaag hebben verstrekkende gevolgen hebben voor de toekomst. Daarom is zij op zoek naar ambitieuze studenten die zich graag laten uitdagen tijdens een unieke business course. Tijdens de business course Cyberattack bij de Verkeerscentrale in Utrecht zul je alles op alles moeten zetten om tot effectieve beveiligingsplannen te komen.


Bovendien moeten die plannen snel door Rijkswaterstaat geïmplementeerd kunnen worden. Dat doe je niet alleen, maar in een klein team dat advies kan inwinnen bij Cybersecurity-specialisten uit de praktijk, die gedurende de dag beschikbaar zijn. De business course kijkt naar de kwetsbaarheid van Nederland voor overstromingen. ICT speelt een hoofdrol bij het voorkomen van overstromingen en beveiliging van onze digitale infrastructuur tegen kwaadwillende hackers is dan ook letterlijk een zaak van levensbelang. De business course laat zien wat erbij komt kijken. Volg je een ICT-opleiding en rond je binnen twee jaar je studie af? Dan maak je kans op één van de twintig plekken in deze business course Cyberattack.

rdw-rijksoverheid-advertorial

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!