Zelfgemaakte iPhone-wekkerhouder voor je nachtkastje

Met het zwarte plastic houdertje uit de iPhone-verpakking kun je een wekkerhouder maken, voor op je nachtkastje. Voor de tijdsweergave installeer je Digital Clock.

iphone wekker houder
Met verpakkingsmateriaal van iPods en iPhones kun je leuke dingen doen. Handige jongen Nathan Barry bedacht dat de zwarte plastic houder uit de iPhone-verpakking dienst kan doen als houder voor het nachtkastje, zodat je de iPhone als wekkerradio kunt gebruiken.

Met een scherp mes maakte Nathan een uitsnede, installeerde vervolgens de iPhone Digital Clock-applicatie en gebruikt de iPhone nu als wekker.

Digital Clock is een applicatie waar we nog niet veel aandacht aan hebben besteed, maar dat voor €0,79 best een leuke oplossing is om je iPhone nuttig te gebruiken wanneer je ‘m niet nodig hebt. Je kunt het tijdformaat in 12- of 24-uurs weergave laten tonen, de tijdsweergave kan in rood, groen, blauw of wit worden getoond en je kunt kiezen tussen LED-cijfers of moderne weergave. Als je de helderheid van je scherm zo laag mogelijk zet, vliegtuigmodus inschakelt, de auto-lockfunctie van de iPhone deactiveert (dat doe je in de instellingen van Digital Clock) en je iPhone volledig oplaadt voordat je gaat slapen, is het prima te gebruiken als wekker. Ook handig voor op je bureau.

Meer foto’s: iPhone-wekkerradio en iPhone-wekkerradio in actie [Flickr]
Via:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2008, 21:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.