VSNotifications-tweak kan pushnotificaties oplezen met VoiceOver (jailbreak)

De jailbreaktweak VSNotifications laat Siri pushberichten die je ontvangt op de iPhone oplezen. Met VSNotifications kun je bijvoorbeeld berichten van iMessage laten oplezen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SiriDe jailbreaktweak VSNotifications laat Siri de VoiceOver-functie alle binnenkomende pushberichten voor je oplezen. Hierdoor hoef je de iPhone niet te bekijken om erachter te komen wat er bijvoorbeeld in een binnenkomende iMessage staat. Je kunt aangeven dat de tweak niet de titel of het bericht opleest, waardoor je enkel een deel van het bericht te horen krijgt. Door de banners vanuit VSNotifications uit te schakelen hoor je het bericht alleen en verschijnt er geen bericht bovenin het scherm.


VSNotifications leest alle pushberichten op die je iPhone ontvangt. Hierdoor kan de tweak onhandig zijn wanneer je veel apps hebt die je de hele tijd berichten versturen. Je kunt je iPhone enkel pushberichten laten sturen bij iMessages en e-mails, maar dan mis je wellicht wel berichten die je normaliter graag wil lezen.

VSNotifications is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: App Advice

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.