Unlock-nieuws: WinPwn 3.0 onderweg, Zibri start nieuwe blog

WinPwn 3.0 komt er binnenkort aan, maar van Zibri hoeven we de komende tijd weinig nieuws te verwachten: hij is een nieuwe blog begonnen en heeft zelfs nog geen iPhone 3G.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slakWinPwn-ontwikkelaar cmw schrijft op zijn blog dat hij het erg druk heeft gehad op zijn werk en daardoor niet toekwam aan een nieuwe versie van WinPwn. Maar met de hulp van planet en squpid moet het mogelijk zijn om versie 3.0 binnenkort beschikbaar te hebben. Elders op internet zijn ook ontwikkelingen te melden: de (toch enigszins omstreden) Italiaanse ontwikkelaar Zibri heeft aangekondigd dat hij een nieuwe blog is gestart: Zibri’s World.

Maar veel nieuws is er niet te melden: op de blog zal Zibri schrijven over ander hack-nieuws dat niet alleen iPhone-gerelateerd is. Kans op een spoedige iPhone 3G-unlock is er evenmin: Zibri schrijft dat de hele scene een beetje stilstaat. Hij richt zijn aandacht op verschillende projecten, houdt de iPhone-wereld nog wel in de gaten maar heeft zelf nog steeds geen iPhone 3G gekocht. Eigenlijk is hij wel tevreden met zijn oude iPhone. Kortom: op Zibri hoeven we niet korte termijn te rekenen; uit alles blijkt dat hij zijn focus op de iPhone een beetje kwijt is.

Meer info: WinPwn en Zibri’s World

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:58
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.