Tip: SSHD uitschakelen om batterij te sparen

Als je een unlocked iPhone hebt is de kans groot dat SSH ingeschakeld staat. Het is slimmer om het uit te schakelen met het stappenplan van iPhone Alley of de applicatie SshOnOff.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Low BatteryAls je een unlocked iPhone hebt, is er kans dat je daarbij OpenSSH hebt geïnstalleerd. Met dit tooltje kun je op afstand inloggen op je iPhone vanaf de computer. Er is wel een nadeel: de batterij gaat minder lang mee. Door SSHD uit te schakelen kun je de batterijduur weer verlengen.

De reden waarom OpenSSH zoveel batterijduur kost, is dat een programma met de naam SSHD draaiend houdt, die voortdurend luistert of je weer een inlogpoging doet. Als je toch geen SSHD nodig hebt, kun je het beter uitschakelen. Voor gevorderde gebruikers is dat makkelijk, maar als je minder handig bent heb je een stappenplan nodig, die iPhone Alley heeft opgesteld.

Dat kost je heel wat stappen. Een beter alternatief is daarom SSH On Off, een simpele iPhone-applicatie om SSH uit te schakelen. De applicatie is gemaakt door onze vaste bezoeker Grant Williamson, dus applaus voor en dank aan hem! 😀

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:37
Categorie Jailbreak
Onderwerp unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.