The ARM: Hele grote iPad-stand met veel mogelijkheden

Een bijzondere iPad-standaard: The ARM. Het concept is door de bedenkers hebben het idee op Kickstarter gezet en hopen genoeg geld op te halen om het ding te maken.

The ARMiPad-standaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Van simpele houders waarmee je je iPad rechtop kunt zetten op je bureau tot complete muurbevestigingssets. Baas boven baas is The ARM. Een letterlijk gigantische stand, die op heel veel manieren te gebruiken is. Hij bestaat uit een redelijk grote voet, een lange arm en een kort armpje waar je je iPad aan vastmaakt. Het korte armpje kun je in allerlei standen zetten.

Een suggestie die de makers doen voor het gebruik van The ARM is bijvoorbeeld om je iPad op deze manier boven je monitor te hangen en te gebruiken als extra monitor. Je kunt ook je iPad op zijn kop in The ARM hangen, zodat je liggend op je rug in bed een film kunt kijken of kunt lezen. Ook in de keuken tijdens het koken of in een werkplaats kan The ARM erg handig zijn, zeggen ze makers.

De iPad zit aan The ARM vast met magneten. Eerst bevestig je een zogenaamd Shield aan je tablet – dit kan ook op een hoesje – en vervolgens hang je hem tegen The ARM aan en zit hij vast. In de Shield zitten vier metalen schijfjes en The ARM bevat magneten, die elkaar logischerwijs aantrekken.

De ARM is niet direct te koop, omdat de makers eerst een startkapitaal nodig hebben. Ze hebben het concept erg gedetailleerd uitgewerkt en op Kickstarter gezet. Hier kunnen geïnteresseerden het project financieel steunen. Voor 165 dollar (nee, dat is niet goedkoop), steun je het project en krijg een ARM als er genoeg geld wordt binnengehaald. Lukt dat niet, dan krijg je geen ARM en kost het je ook geen geld. De makers willen 125.000 dollar ophalen in twee maanden, dus ze hebben flink wat geïnteresseerden nodig om het project te laten slagen.

Meer informatie: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2012, 13:12
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.