Teehan+lax geeft presentatie over Element op IgniteTO (jailbreak)

De designfirma Teehan+lax heeft op IgniteTO een presentatie gegeven over het langverwachte Element dat informatie uit de cloud op het lockscreen van de iPhone zal tonen.

De designfirma Teehan+lax heeft op IgniteTO een presentatie gegeven over Element. Het project dat allerlei informatie uit de cloud op het lockscreen van de iPhone toont, werd in November al aangekondigd maar heeft lang op zich laten wachten door de drukke agenda van Saurik. De presentatie bevat enkele kleine nieuwtjes, maar geen nieuws over een releasedatum.


Tijdens de presentatie wordt vooral een overzicht gegeven van de totstandkoming van het project. Ook zijn er enkele nieuwtjes, zo blijkt Teehan+lax inmiddels te beschikken over een werkende versie van Element, die ook tijdens de presentatie getoond wordt. Deze versie bevat nog een aantal onvolkomenheden. Een Griekse programmeur heeft het stokje van Saurik overgenomen, wat verklaart waarom er via onze Griekse partnersite iPhonehellas in januari een aantal screenshots opdoken. De mogelijkheden van Element lijken op het eerste gezicht uitgebreider dan de concurrentie, zo valt er bijvoorbeeld een Facebook-plugin te zien in de presentatie.

(de bovenstaande video bevat Flash en is niet geschikt voor een iPhone zonder iMobileCinema)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2010, 0:14
Categorie Jailbreak
30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.