Steelie: handige iPad-houder voor de keuken

De Steelie is een handige iPad- en iPhone-houder die gebruik maakt van een stalen kogel. Zo kun je de iPhone makkelijk op je dashboard vastmaken of de iPad gebruiken in de keuken, waarbij je zelf bepaalt onder welke hoek je het scherm bekijkt.

steelie ipad houderDe Steelie Mobile Device Holder is handig voor mensen die hun iPad in de keuken willen gebruiken. De magnetische Steelie is op de achterkant van een iPad te bevestigen, waarna het scherm onder elke hoek te bekijken is. Zo kun je een recept lezen, terwijl je aan het koken bent. De Steelie werd bedacht door Frank Vogel en Paul Turner. Er zijn twee uitvoeringen: een tabletversie met Steelie-magneet en tafelhouder kost 60 dollar en een kleinere uitvoering voor telefoons gaat voor 30 dollar over de toonbank.

Het hele systeem draait om een stalen kogel, die je op je dashboard kunt bevestigen of aan het voetje kun vastmaken. Ook kun je de iPad met deze oplossing aan de muur hangen. Sterke magneten zorgen ervoor dat er geen ongelukken gebeuren, al lijkt het er wel op dat je de magneet achterop de iPad moet vastplakken.

steelie-keuken

Het is daarom een beter idee om eerst een goedkope hardcase te kopen en daar de magneet op vast te plakken. Je krijgt dan een oplossing die wel wat vergelijkbaar is met de RingO van Vogel’s. Meer info op Steelie.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2012, 22:34
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.