Spark Tablet Case: iPad opgeladen houden met de zon

Voltaic heeft de Spark Tablet Case uitgebracht, een tas met ingebouwde zonnecollector, waarmee je je iPad onderweg kunt opladen. De tas is geschikt voor elk type tablet en levert 1 uur videokijken voor elk uur in de stralende zon.

spark tablet caseVoltaic heeft een nieuwe tas aangekondigd, waarmee je je iPad kunt vervoeren Γ©n opgeladen houden. De Spart Tablet Case is speciaal ontworpen voor tablets, dus ook voor de BlackBerry PlayBook, Samsung Galaxy Tab, ASUS Transformer en andere apparaten. Elk uur direct zonlicht levert een uur videokijken op de iPad op. Er zitten vier 2 Watt-zonnepanelen aan de voorkant van de case. Zet je je tas in de zon, dan is je iPad in tien uur volledig opgeladen.

Vergeleken met andere oplossingen met zonnepanelen, is dit behoorlijk snel. De zonnepanelen bevinden zich aan de zijkant van de tas en kunnen ook je digitale camera, mp3-speler of videocamera opladen. Voor dit alles betaal je 299 dollar. Voor mensen die hun iPad tijdens de vakantie willen meenemen naar warme landen en niet altijd een stopcontact bij de hand hebben, kan die prijs de moeite waard zijn. Is het wat minder mooi weer, dan is deze tas nog steeds te gebruiken. Je kunt de interne batterij namelijk ook opladen via het stopcontact en daarna als reservebatterij gebruiken. Je krijgt er meerdere opzetstukjes (adapters) bij.

Meer info: Spark Tablet Case ($299)

voltaic-spark-case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2011, 14:03
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.