Slaap-Lekker-Circus-header

Slaap Lekker Circus is Apple’s gratis App van de Week

Kinderen die dol zijn op verhaaltjes voor het slapen gaan kunnen hun lol op met Apple's Gratis app van de week deze week. Slaap Lekker Circus is een week lang gratis te downloaden.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Slaap-Lekker-Circus-header

Een verhaaltje vertellen voor het slapengaan hoeft al lang niet meer uit een papieren boek. De iPad is een prima digitaal alternatief, zeker als je er Slaap Lekker Circus – Slaapverhaaltjes voor kinderen op zet, een verhaaltjes-app die zeven dagen lang gratis te downloaden is als Apple’s Gratis app van de week.

Omdat de app bedoeld is voor kinderen van vijf jaar en jonger is het erg fijn dat Slaap Lekker Circus volledig naar het Nederlands vertaald is. In de app is het aan de jonge iPad-gebruikers om elf circusdieren naar bed te brengen, zoals een leeuwtje of een vrolijke vis.

Slaap-Lekker-Circus

Spelletjes, verhalen en slaapliedjes

Aan de hand van spelletjes, slaapliedjes en een overkoepelend verhaal gaan de circusdieren naar bed. Dit alles wordt met prachtige animaties gepresenteerd, gemaakt door Heidi Wittlinger die in 2002 genomineerd werd voor de Oscar voor beste korte animatiefilm. Dat is goed te zien, want de app is een lust voor het oog.

De app is zowel op de iPhone als de iPad beschikbaar, maar omdat de app zo grafisch ingesteld is komen de geanimeerde tekeningen een stuk beter tot zijn recht op het grotere scherm van de iPad. Als je dus nog naar een vermakelijke nieuwe manier zoekt om de dag af te sluiten voor je kind, dan is Slaap Lekker Circus een prachtige manier om een nieuwe draai te geven aan het ‘instopritueel’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2015, 11:07
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.