Schiller: krassen op aluminium iPhone 5 zijn normaal

De krassen die iPhone 5-gebruikers maken of zien op het aluminium van de iPhone 5 zijn normaal. Dit stelt Apple's Phil Schiller in een e-mail aan een koper.

ScuffgateHet is normaal dat een aluminium iPhone bekrast raakt naarmate je hem meer gebruikt. Dit laat Apple’s Senior Vice President of Marketing weten aan een lezer van 9to5Mac in een e-mail. De header van de mail zou er op wijzen dat de mail inderdaad van Schiller afkomstig is. Veel iPhone 5-bezitters klagen op het moment over de aluminium zij- achterkant van de iPhone 5, die makkelijker krassen dan de iPhone 4S. Een aantal iPhone 5-bezitters zegt zelfs al krassen te hebben vlak nadat ze de iPhone 5 uit de doos hebben gehaald.

Schiller’s mail is een reactie op een eerder bericht, waarin werd gevraagd of Apple van plan was om de krasproblemen op te lossen. Schiller geeft geen direct antwoord op de vraag, maar uit zijn reactie lijkt af te leiden dat Apple de kwestie niet zorgbarend vindt.

Scuff Schiller

Een aantal sites hebben inmiddels al verschillende krastests uitgevoerd. Zo constateerde iFixit dat de iPhone 5 sneller krast als je er met sleutels tegenaan slaat dan de iPhone 4S. Ben je bang voor krassen, dan kun je altijd een case voor om je iPhone 5 aanschaffen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2012, 16:56
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.