Plaxo in de herkansing

Plaxo, LinkedIn en de iPhone schijnen volgens TechCrunch een gouden combinatie te zijn. Toch zal Plaxo het als voormalige spammer moeilijk krijgen om de gebruikers opnieuw te overtuigen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PlaxoPlaxo is een van de meest gehate webdiensten. Nog net niet zo irritant als Vistaprint en Bonzibuddy, maar het komt een eind in de richting. Plaxo heeft in juni een synchronisatiedienst met de naam Sync ingevoerd, dat op verschillende platformen werkt. Plaxo kan ook contacten van LinkedIn downloaden. De combinatie Plaxo, LinkedIn en iPhone schijnt volgens TechCrunch briljant te werken.

Plaxo werkt samen met Outlook, Internet Explorer voor Yahoo-adresboek, Mac OS X en Thunderbird. Het werkt nog niet samen met Gmail, maar je kunt wel synchroniseren met je Google Calender en je kunt eventueel je contactpersonen uit Gmail downloaden en daarna in Plaxo importeren. Een ander pluspunt van Plaxo is dat mensen hun contactinformatie op elk moment kunnen bijwerken zodat anderen altijd up-to-date adresinformatie en telefoonnummers hebben. Plaxo is gratis, inclusief de synchronisatiefunctie. Voor $49,95 krijg je ook support en een filtering voor dubbele items, maar da’s niet echt z’n geld waard. Of de gratis variant op de iPhone nog een herkansing krijgt? Wij denken dat Plaxo het voorgoed verprutst heeft bij de gebruikers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 16:22
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.