Phanfare en Hearplanet dolblij met iPhone-platform

USA Today heeft een artikel over bedrijven die radicaal voor de iPhone hebben gekozen. Bijvoorbeeld de foto-uitwisseldienst Phanfare, die de hele toekomststrategie op de iPhone heeft gebaseerd en klanten via e-mail aanmoedigt om een iPhone te kopen. Bij HearPlanet zijn ze al even iPhone-enthousiast: andere mobiele platformen hebben misschien meer gebruikers maar die zijn minder […]

HearplanetUSA Today heeft een artikel over bedrijven die radicaal voor de iPhone hebben gekozen. Bijvoorbeeld de foto-uitwisseldienst Phanfare, die de hele toekomststrategie op de iPhone heeft gebaseerd en klanten via e-mail aanmoedigt om een iPhone te kopen. Bij HearPlanet zijn ze al even iPhone-enthousiast: andere mobiele platformen hebben misschien meer gebruikers maar die zijn minder geneigd om extra software te installeren. De iPhone is hét platform waarop je aanwezig moet zijn om als ontwikkelaar zichtbaar te zijn.

De krant haalde er ook nog een Gartner-analist bij om commentaar te geven in het wel erg positieve iPhone-artikel. De iPhone is “the platform of the moment. Apple has sucked all the oxygen out of the room, and developers want to be where the action is”, aldus Mike McGuire, analist bij Gartner. Google’s Android slaat nog niet aan en Palm staat nog maar aan de beginfase. Het artikel laat ook nog de ontwikkelaars van Pandora, Band en i.TV aan het woord. OK, de prijzen zijn in de loop der tijd wat gedaald maar dat is dan ook het enige kritische punt in het artikel.

USA Today heeft zelf ook een iPhone-applicatie laten ontwikkelen, die redelijk goede reviews kreeg.

Via: USA Today

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2009, 7:00
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.