Orée Board: handgemaakt houten toetsenbord voor iPad

De Orée Board is een houten toetsenbord met Bluetooth, die je kunt gebruiken om teksten op je iPad te typen. Een bijbehorende hoes houdt je iPad omhoog.

Orée Board iPad-toetsenbordHet Franse Orée Design heeft een houten iPad-toetsenbord geproduceerd, met bijbehorende beschermhoes die als iPad-standaard gebruikt kan worden. De Orée Board heeft alle toetsen die je van een gewoon toetsenbord zou verwachten, en een Bluetooth-verbinding waarmee het apparaat met je iPad kan communiceren. Iedere Board wordt met de hand gemaakt. Je kunt dan ook aangeven welk lettertype er op de toetsen gebruikt moet worden en wat voor tekst er op een speciale plek gegraveerd moet worden.


Een Orée Board is wel een aardige investering. Het toetsenbord kost los 150 euro, en dan moet je ook nog eens 30 euro voor de bijbehorende hoes betalen. Deze opslagplek voor je toetsenbord is dan wel gemaakt van echt leer en wordt net als de Board met de hand gemaakt. Je kunt er ook bij de hoes voor kiezen om een tekst van maximaal 45 tekens te laten graveren.

Oree toetsenbord dichtbij

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2013, 19:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen shoutcast, toetsenbord
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.