Opmerkelijk: Radio Donna geeft 3G iPhones weg via BelCompany

Radio Donna verloot op vrijdag 27 juni de eerste 3G iPhones. Opmerkelijk aan deze actie, is dat er samenwerking met BelCompany lijkt te zijn en dat wijst erop dat Mobistar in België toch niet de exclusieve aanbieder wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Donna BelCompanyDe Belgische radiozender Donna is een opzienbarende actie gestart: ze hebben komende vrijdag niet alleen uitgeroepen tot iPhone Friday, maar ze verloten op 27 juni ook al de eerste 3G iPhones. Of je de iPhone dezelfde dag in handen krijgt is twijfelachtig: Donna vermeldt alleen dat ze de toestellen alvast reserveren voor de winnaars. Wie de actiepagina eens wat beter bekijkt ziet onderaan het logo van BelCompany staan en ook dat is opmerkelijk [Toevoeging 23-6: het logo is inmiddels weer verwijderd]. Dat zou namelijk betekenen dat de iPhone 3G ook bij deze winkelketen te koop is en dat Mobistar toch geen exclusief contract heeft of dat BelCompany de iPhone ook met een Mobistar-contract mag verkopen.


Radio Donna iPhone 3G weggeefactieOm de iPhone 3G te kunnen winnen moet je naar de laatste ochtendshow van David Van Ooteghem luisteren, die vanaf middernacht (dus 27 juni 0:00 uur) tot ’s ochtends 9:00 uur gaat plaatsvinden. Voorafgaand aan iPhone Friday zullen Ben Roelants en Thibaut Renard met een extra lange Stereo Spécial voor de warming up zorgen.

Hoeveel iPhones Donna precies weggeeft? Op de foto staan er vijf… De geruchtenmachine over de beschikbaarheid van de iPhone 3G kan weer van start gaan: op 11 juli misschien niet via Mobistar, maar wel via BelCompany en andere winkeliers?

Meer info: Donna

Natuurlijk met dank aan Truckdiver, die we van harte gunnen dat ‘ie zo’n iPhone wint.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 juni 2008 om 2:49
Categorie
Achtergrond
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.