iPhone 3G: in Duitsland bij Gravis, Media Markt en Saturn?

Gravis gaat de iPhone 3G vanaf 11 juli ook in Duitsland aanbieden, in combinatie met een abonnement van T-Mobile. Met Media Markt en Saturn schijnen nog gesprekken te lopen, maar daar zitten afspraken met Debitel in de weg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Gravis iPhoneSteeds meer winkels kondigen aan de iPhone 3G te verkopen. Sinds vandaag is er weer een nieuw verkooppunt bij: de Apple-winkelketen Gravis gaat de iPhone 3G in Duitsland verkopen. De electronicaketens Media Markt en Saturn zijn nog in gesprek, maar daar schijnen de gesprekken nog niet erg op te schieten. Probleem daarbij is waarschijnlijk de samenwerking tussen de Media-Saturn-Holding en Debitel, die als grote concurrent van T-Mobile wordt beschouwd.

Debitel is evenmin een onbekende als het om de verkoop van iPhones gaat: vorig jaar boden ze een speciaal iPhone-abonnement aan, maar ze moesten er na korte tijd alweer mee stoppen.

Duitsland is na Nederland en Italië het derde land, waar een Apple Premium Reseller de iPhone gaat verkopen. Het is de bedoeling dat Gravis de iPhone in combinatie met een T-Mobile-abonnement gaat aanbieden. Vorig jaar wilde Gravis ook al de eerste generatie iPhone verkopen: ze zetten in de filialen zelfs al vitrines neer waar klanten de iPhone konden bewonderen en ze organiseerden een iPhone Tour door heel Duitsland. Maar het feest ging toen niet door.

Meer info: Heise

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.