Ontwikkelaar Paul van Dijk houdt radiopraatje over iPad

Ontwikkelaar Paul van Dijk gaat morgen in het radioprogramma Cappuccino vertellen wat hij van de iPad vindt en welke impact het apparaat zal hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

paul van dijkDe meeste iPhone-gebruikers kennen ontwikkelaar Paul van Dijk van Cirkelsoft wel: hij ontwikkelde al diverse iPhone-applicaties en is ook behoorlijk actief in de ontwikkelaarscommunity. Morgenochtend komt Paul langs in het radioprogramma Cappuccino, om over de iPad te praten. Als je dus nog iets zoekt om tijdens het huis opruimen en andere zaterdagklussen te doen: tussen 9:00 en 12:00 uur is het programma op radio 2 te beluisteren. Paul’s optreden zal trouwens geen drie uur duren, maar een minuut of tien. Hij zal praten over de iPad en de gevolgen die dit zal hebben voor de uitgeversbranche, de invoering van e-readers en de boekenmarkt.

Ook komen de algemene ontwikkelingen aan de orde en gaat Paul zijn visie geven op de vraag: moeten alle consumenten eraan? Hoe Vincent Everts daarover denkt heb je eerder al op iPadclub kunnen lezen.

Cappuccino is een wekelijks programma bij de NCRV op radio 2, gepresenteerd door Frank du Mosch (die veel mensen nog wel zullen kennen als presentator van het Jeugdjournaal). Geen tijd om de radio aan te zetten? Via de website kun je steeds de laatste uitzending nogmaals beluisteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2010, 6:56
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.