Finder op de Mac in macOS Sierra.

Apple brengt macOS Sierra 10.12.3 beta 4 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft macOS Sierra 10.12.3 beta 4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Daarin wordt in ieder geval een accuprobleem voor de MacBook Pro opgelost.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft vandaag de vierde beta van macOS Sierra 10.12.3 uitgebracht voor ontwikkelaars. De nieuwe beta met buildnummer 16D30a is te downloaden op elke Mac die geschikt is voor Sierra, mits je meedoet aan het developerprogramma van Apple. De publieke beta volgt later.

macOS Sierra op een MacBook

macOS Sierra 10.12.3 beta 4

Deze vierde beta volgt kort nadat Apple de derde beta beschikbaar stelde, afgelopen maandag. Vooral voor bezitters van de nieuwste 2016 MacBook Pro is deze toekomstige update van Sierra interessant, omdat daarin een accuprobleem wordt opgelost. Na klachten van de Amerikaanse consumentenorganisatie Consumer Reports ontdekte Apple dat er een bug in Safari zit, die zorgt voor een sterk wisselende gebruiksduur.

In de releasenotes van macOS Sierra 10.12.3 wordt overigens met geen woord gesproken over de accuproblemen. Alleen het standaard rijtje met verbetering van stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging worden genoemd door Apple. Mochten er nog andere nieuwe functies in zitten, dan zullen we dat melden.

Ontwikkelaars kunnen de nieuwste beta van macOS Sierra 10.12.3 downloaden via Apple’s Developer Center.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2017, 17:54
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen beta, macos, macos sierra

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.