Doe mee en win een Philips Hue Starter Pack! #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag een Philips Hue Starter Pack weg tijdens de #10jaariCulture winactie. Maak jij kans op die mooie prijs?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture winactie: Philips Hue starterset

We gaan beginnen! De eerste prijs die we in onze grote winactie gaan verloten is een Philips Hue Starter Pack ter waarde van €189,95. Deze prijs is beschikbaar gesteld door onze jarenlange partner Coolblue, de winkel waar ze alles doen voor een glimlach.


De Philips Hue-lampen hoeven we eigenlijk niet meer aan je voor te stellen. Deze lampen hangen al bij heel wat smart home-liefhebbers in huis, omdat ze zo makkelijk te bedienen zijn via de Philips Hue-app en via HomeKit. Philips heeft gekozen voor een redelijk open systeem, waardoor ze ook samenwerken met de Nest, IFTTT en allerlei andere diensten. Je kunt dus zorgen dat de lampen aan gaan op het moment dat je thuiskomt en ook automatisch weer uitgaan. Sterker nog: als je een Apple TV thuis hebt staan schakel je ook op afstand de lampen moeiteloos aan en uit. Of nog mooier: je laat de lampen automatisch aan gaan als de connected rookmelder iets heeft gedetecteerd.

We mogen namens Coolblue een Philips Hue Starter Pack weggeven van de nieuwste generatie. De set bestaat uit 3 LED-lampen met E27-fitting, een HomeKit-bridge, netsnoer en LAN-kabel.

Philips Hue starterset

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze app.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.