Losse iPhone in Frankrijk: 649 euro

De Franse iPhone is vanavond vanaf 18:30 uur verkrijgbaar. De prijs voor een los toestel zonder simlock blijkt mee te vallen: slechts 649 euro, toch mooi 350 euro goedkoper dan de simlockvrije Duitse iPhone. Vanaf 29 november is de iPhone overal in Frankrijk te koop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Orange iPhoneVanavond om 18:30 uur zal in Frankrijk de verkoop van de iPhone van start gaan. Zoals we al eerder hebben bericht gaat Orange de iPhone vanwege wettelijke verplichtingen ook zonder simlock aanbieden. De prijs van zo’n losse iPhone is zojuist bekendgemaakt en valt eigenlijk wel mee: een simlockvrije iPhone gaat je 649 euro kosten. Dat is een stuk minder dan de 999 euro die in Duitsland voor zo’n simlockvrij toestel wordt gevraagd. De verkoop start vanavond in twaalf Orange-winkels in de grote Franse steden.

Vanaf donderdag 29 november is de iPhone overal in Frankrijk verkrijgbaar. Wie bij Orange een iPhone met abonnement koopt, is even duur uit als in Duitsland, namelijk 399 euro voor het toestel. Voorwaarde is wel dat je daarbij een abonnement afsluit. De meeste landen bieden drie iPhone-abonnementen aan, maar Orange heeft er maar liefst vier, in prijs variërend van €49 tot €119 per maand. De abonnementen gelden voor 2 jaar. De Franse koper kan na een halfjaar de simlock laten verwijderen, maar zit dan natuurlijk nog wel aan het abonnement vast. Wil je de simlock meteen bij aankoop al laten verwijderen (dus binnen 6 maanden na aanschaf) dan moet je daarvoor 100 euro betalen. Zelf unlocken is natuurlijk ook een optie…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2007, 20:34
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.