Lekker haardvuur op je iPhone met iYule Log

iYule Log is een betaald filmpje, waarbij je een knappend haardvuur op je iPhone kunt bekijken. Maar waarom duur doen als je dezelfde haardvuur-filmpjes ook op YouTube kunt vinden?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

FireplaceJe kent vast wel de dvd’s waarmee je een knappend haardvuur als screensaver op je pc of flatscreen-tv kunt bekijken. Nu is er ook een versie voor je iPod of iPhone, waarmee je 30 minuten lang naar een haardvuur kunt kijken. De video’s zijn te koop voor iPod classic, touch en iPhone ($5 per stuk). Er is ook een versie voor PC, Apple TV en Xbox ($7). Helemaal verliefd erop geworden? Dan kun je ook voor $10 de hele collectie in alle beschikbare formaten aanschaffen.

Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Meer info en een demovideo vind je hier. Maar zo’n video is natuurlijk makkelijk zelf te maken als je zelf een open haard hebt of iemand kent die er eentje heeft.

Op YouTube zijn ze trouwens ook genoeg te vinden. Probeer deze:

Of anders deze:

De filmpjes zijn helaas nog niet beschikbaar in het H.264-formaat, dus we kunnen geen directe link aanbieden die je op je iPhone kunt bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.