Vodafone: koop toch een HTC Touch Diamond!

De Vodafone-klantenservice raadt klanten die een iPhone willen kopen aan om de HTC Touch Diamond te nemen, want die werkt wel met UMTS op het Vodafone-netwerk. De operator heeft ook een eigen kijk erop, waarom ze de iPhone niet aanbieden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

HTC Touch DiamondiPhoneclub-bezoeker René kreeg via de klantenservice van Vodafone een opmerkelijk e-mailtje: de iPhone is niet beschikbaar op het netwerk van Vodafone, omdat er in het netwerk aanpassingen nodig zijn die niet mogelijk blijken te zijn. De medewerkster van de klantenservice meldt, dat Vodafone daarom heeft besloten om de iPhone niet in het assortiment op te nemen. Klanten kunnen beter kiezen voor een HTC Touch Diamond, want die werkt wel met UMTS.

René stuurde ons dit e-mailbericht door:

Helaas is de I-phone niet beschikbaar bij Vodafone.
De I Phone van Apple heeft voor gebruik op ons netwerk enkele aanpassingen nodig die helaas niet mogelijk blijken te zijn.
Vandaar dat Vodafone heeft besloten de I Phone niet in haar assortiment op te nemen.
Wij adviseren u om te kiezen voor de Touch Diamond van HTC. Dit toestel werkt wel perfect op ons UMTS netwerk.

Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze Klantenservice via nummer 1200, optie 2, optie 2. Ook kunt u dan terecht bij een van onze Vodafone verkoopwinkels.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

[Naam medewerkster]
Vodafone Klantenservice

Omdat we niet op ons geweten willen hebben dat mensen hun salarisverhoging mislopen, hebben we de naam van de klantenservice-medewerkster verwijderd.

Niet dat de klantenservice van T-Mobile nu zoveel slimmer is. Frank mailde ons dat hij een klacht bij T-Mobile had ingediend en werd gebeld door een medewerker van de klantenservice:

Nav de ingediende klacht werd ik zojuist gebeld door een medewerker van de klantenservice. Hij zei dat het beleid was geen klanten aan het lijntje te willen houden, vandaar nog niet eerder aangekondigd. Vervolgens zei hij “maar ik kan u nog niet melden wanneer de iPhone komt” Ik met mijn mond vol tanden “hoezo niet, overal staat aangekondigd dat het 11 juli is” hij weer: “Nee hoor, ik heb zojuist met mijn collega overlegd. is nog niet officieel vastgesteld….”

Dus: of een hele domme klantenservice of spelletje van T-Mobile??

Voor een videoreview van de HTC Touch Diamond kun je op Pocketinfo terecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:29
Categorieën iDevices, Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.