Just Mobile brengt strakke AluPocket-muurhouder voor iPhone uit

De AluPocket van Just Mobile is een muurhouder voor je iPhone. Je kunt de iPhone meteen opladen via een inkeping. Ook brengt Just Mobile de AluDisc uit, een draaischijf voor je Mac.

alupocket-iphoneDe bestverkochte iPhone-accessoires zijn simpele zwarte flipcases. Maar er is ook een groep mensen die van apartere iPhone-spullen houdt en Just Mobile is een fabrikant die daar goed op inspeelt. Ze brachten al cradles, aluminium pennen en reservebatterijen uit, die bijna altijd van aluminium zijn gemaakt in een strak design. De nieuwe AluPocket voor de iPhone is ook van aluminium gemaakt en bedoeld om aan de muur te plakken met de meegeleverde 3M-tape (zonder lijm). Aan de onderkant is ruimte voor een Lightning-kabel of 30-pins kabel, die je via een inkeping aan de voorkant kan wegwerken. De voorkant is gemaakt van aluminium, de achterkant van plastic.

De AluPocket gaat rond de €30 kosten bij Nederlandse shops en bij Just Mobile zelf. Daarnaast komt er een AluDisc (ca. €70) voor Mac-gebruikers. Dit is een metalen draaischijf waarop je je Mac kunt zetten, zodat je de computer makkelijker kunt ronddraaien. Door de aluminium uitvoering valt de schijf nauwelijks op. Je zou zweren dat het standaard deel uitmaakt van je Mac.

just-mobile-alupocket

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2013, 10:23
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.