iToner maakt installeren ringtones makkelijker

Met iToner van Ambrosia wordt het installeren van een ringtone op de iPhone een kwestie van drag-and-drop. Een andere beltoon komt daarmee ook voor gewone gebruikers binnen handbereik.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iToner Ringtones op iPhone met drag and dropNatuurlijk is de standaard ringtone voor de iPhone leuk om aandacht te trekken bij de kenner. Toch wil de gebruiker wel iets anders en dan blijkt het installeren van een zelfgekozen toon iets waarvoor hackers-skills voor nodig zijn. De applicatie iToner moet dat probleem voor eens en voor altijd oplossen.

Ambrosia Software, dat de Apple-liefhebber kent van Wiretap Pro, denkt nu de oplossing voor $15 te bieden. Het programma iToner kan niet alleen mp3- en aac-bestanden omzetten naar het ringtone-formaat, maar biedt ook mogelijkheden ringtones aan contacten te koppelen.

Het bedrijf zegt dat de gebruiker niet meer hoeft te doen dan het slepen van de audiobestanden en het synchroniseren met de iPhone. De programmatuur werkt alleen met Mac OSX versie 10.4.10 of hoger (Intel en PPC).

[Met dank aan Brenno de Winter]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:39
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.