Derde unlock-oplossing wil op 1 september live gaan

Na UniquePhones en iPhoneSIMfree is er nu een derde software-unlock voor de iPhone ontwikkeld. Vanaf 1 september 2007 zou het gratis beschikbaar moeten komen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Deathcorp unlock iPhoneDe twee teams die al een software-unlock voor de iPhone zeggen te hebben ontwikkeld (we houden een slag om de arm, want het gaat wel erg lang duren voor ze iets laten zien) krijgen concurrentie van een derde team. Het Deathcorp-team is van plan om vandaag, 1 september, een eigen variant van de sim-unlock-software online beschikbaar te stellen… gratis!

We kenden al het verhaal van iPhoneSIMfree en UniquePhones, twee commerciële oplossingen die beide nog niet beschikbaar zijn gesteld. De eerstgenoemde zou vanaf vandaag (Amerikaanse tijd) beschikbaar moeten zijn, terwijl de tweede nog steeds niet de juridische problemen heeft opgelost. Deathcorp gaat vanaf vandaag ook een eigen oplossing beschikbaar stellen en wel gratis! De aankondiging en de discussie op bovengenoemd forums wekt niet echt vertrouwen, maar de groep belooft om de software bugvrij aan te leveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:07
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.