iSocialSpinner: je sociale netwerken op het lockscreen (jailbreak)

iSocialSpinner is een nieuwe Cydget-toepassing die het mogelijk maakt om je sociale netwerken in een oogopslag te zien in de vorm van een soort draaischijf. Je kunt kunt vanuit die draaischijf direct doorklikken naar de (mobiele) website van het gekozen netwerk.

isocialspinnerEr komen steeds meer toepassingen uit die gebruikmaken van Cydget, het lockscreen-programma van ontwikkelaar Saurik. Eerder kon je al lezen hoe je de nieuwtjes van iPhoneclub vanaf je lockscreen kunt bekijken. iSocialSpinner is een nieuwe Cydget-toepassing die het mogelijk maakt om je sociale netwerken in een oogopslag te zien in de vorm van een soort draaischijf. Je kunt kunt vanuit die draaischijf direct doorklikken naar de (mobiele) website van het gekozen netwerk.

Sites die worden ondersteund zijn onder andere Twitter, Facebook, Digg, MySpace, Del.icio.us en Netvibes. Door eerst het juiste netwerk te ‘draaien’, en daarna op de OK-knop te drukken wordt de website gestart. Om iSocialSpinner goed te laten werken heb je wel de Lockscreen Dim Delay of de NoLock tweak nodig, beide zijn ook in Cydia te vinden.

iSocialSpinner is verkrijgbaar via de standaard repo van ModMyI.
isocialspinner2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2009, 17:02
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.