iPhoneclub en ander nieuws in Winterboard

De maker van iHome heeft HTML-achtergronden voor Winterboard gemaakt, waarop je de nieuwtjes van iPhoneclub, Nu.nl en De Telegraaf kunt lezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WinterboardDe maker van de bekende iPhone-startpagina iHome, heeft iets nieuws voor Winterboard-gebruikers. Zoals we eerder al schreven kun je met de nieuwste versie van Winterboard zorgen dat er een HTML-pagina als achtergrond wordt getoond. SossieNL heeft speciale HTML-pagina’s gemaakt waarmee je het nieuws van iPhoneclub als achtergrond kunt krijgen. Heb je liever algemeen nieuws, dan kun je ook kiezen voor Nu.nl of De Telegraaf.

Er geldt in alle gevallen wel één nadeel: als de iPhone in slaapstand gaat wordt de pagina niet meer automatisch ververst (logisch…). Je zult bij het inschakelen van de iPhone dus eerst je Springboard moeten herstarten om het laatste nieuws te zien.

Kies een van de volgende bestanden en download deze naar je computer:

Daarna plaats je ze in de juiste map, dus in /Library/Themes/.

De volledige instructies vind je in het eerdere artikel over Winterboard.

Kende je iHome nog niet, bijvoorbeeld omdat je nieuwe iPhone-gebruiker bent: met iHome heb je een geoptimaliseerde startpagina voor je iPhone, waarmee je bijvoorbeeld afhankelijk van je lokatie OV-reisinformatie kunt opvragen of files in de buurt kunt vermijden. Erg handig! Lees er meer over op de weblog van de maker: Wat is iHome?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:44
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.