iPhone te koop bij TeleTools en TeleWorld Amsterdam

Er is opnieuw een winkel die de iPhone verkoopt: TeleTools en TeleWorld in Amsterdam verkopen de iPhone voor 190 euro met abonnement en voor 687 euro los.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

TeleWorld verkoopt iPhoneEr is nu een tweede winkel in Nederland waar je de iPhone in combinatie met een abonnement kunt aanschaffen. TeleTools en TeleWorld, beide gevestigd in Amsterdam, verkopen het toestel met firmware-versie 1.0.2 voor €190 in combinatie met een tweejarig abonnement. Los kopen of andere abonnementsvormen zijn ook mogelijk.

Bij het afsluiten van een tweejarig abonnement maakt het niet uit welke mobiele operator je kiest. Je kunt het toestel ook los kopen voor €687 (incl.BTW). Eventueel kun je een andere abonnementsvorm of een kortere abonnementsduur kiezen, waarbij de prijs naar verhouding zal worden aangepast. Tijs, de woordvoerder van TeleWorld, verzekerde ons dat de iPhones voorzien zijn van firmware 1.0.2 en dat ze onder geen beding mogen worden geupgrade, net als bij de eerdere actie van GSMtrack. Dat laatste is met de komst van AnySIM 1.1 natuurlijk alweer achterhaald – zolang er niet met de baseband gerommeld is. De toestellen worden unlocked verkocht, maar niet duidelijk is hoe ze geunlocked zijn. Doe hier dus goed navraag naar.

De winkels zijn gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 91 en Kinkerstraat 6.

Op zoek naar een iPhone? Lees alles over de mogelijkheden in ons artikel iPhone kopen in Nederland: iPhone prijzen en bijkomende kosten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2007, 22:00
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.