iPhone 6c karton prototype

Hoesjesmakers bereiden nu al voor op de iPhone 6c

De iPhone 6c is nog niet aangekondigd, maar accessoiremakers bereiden zich nu alvast voor. Met behulp van karton worden alvast hoesjes voor de iPhone 6c gemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6c karton prototypeWe weten nog steeds niet zeker of de iPhone 6c in september zal worden aangekondigd, maar accessoiremakers zijn zich al druk aan het voorbereiden. Een Aziatische case-fabrikant is bijvoorbeeld al hard aan het werk om iPhone 6c-hoesjes te maken, zo blijkt uit gelekte foto’s. Met karton worden alvast iPhone 6c-prototype gemaakt, zodat de hoesjesmakers precies weten waar ze rekening mee moeten houden.

Door nu alvast te knutselen met karton weten accessoiremakers ongeveer wat ze moeten maken, voordat Apple de iPhone 6c aankondigt. Dat blijkt een vrij simpele klus: de iPhone 6c zou qua ontwerp amper afwijken van de iPhone 5c, zo blijkt uit gelekte afbeeldingen. Alleen de camera en luidsprekergaten zouden zijn aangepast.

De foto’s geven enkel aan dat accessoiremakers aan iPhone 6c-cases werken. Dat geeft wel een indicatie van de gemoederen rond Apple’s productietak. Hoewel Apple nog niks heeft aangekondigd, geeft de accessoiremarkt vaak een goed idee van de algemene verwachtingen. Lijkt het gelekte ontwerp van een nieuwe iPhone vrijwel zeker? Dan worden er al snel hoesjes gemaakt.

Het iPhone 6c-prototype voor cases is daarom juist zo interessant. De meningen zijn namelijk verdeeld: een aantal bronnen zegt dat de iPhone 6c vanaf september zal worden verkocht, maar sommigen denken dat de verkoop pas in 2016 start. Wie heeft er gelijk? De accessoiremarkt lijkt in te zetten op 2015: de eerste cases zouden in oktober of november al klaar zijn voor de iPhone 6c.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2015, 13:09
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.