‘iPhone 5 begin september in de VS verkrijgbaar’

De Amerikaanse provider AT&T is bezig met voorbereidingen voor de introductie van de iPhone 5 begin september, zo weet Boy Genius Report te melden. Het toestel zou eind augustus aangekondigd worden en begin september verkrijgbaar zijn.

iPhone 5 concetBoy Genius Report meldt dat de Amerikaanse telecomprovider AT&T begonnen is om voorbereidingen te treffen voor de introductie van de iPhone 5. AT&T zou medewerkers binnen het bedrijf en in retailwinkels geïnformeerd hebben over een speciale training die zij ‘zo snel mogelijk’ moeten afronden ter voorbereiding op een ‘verwachte toestroom van klanten in september’, aldus de website. Het zou gaan om voorbereidingen voor de verkoop van de iPhone 5 in de eerste helft van september.

Onlangs werd bekend dat Apple voor de periode half augustus tot eind oktober op zoek is naar extra personeel voor Apple Stores in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Afgelopen weekend bleek dat ook in de Verenigde Staten naarstig naar extra personeel gezocht wordt. Die moeten tussen half augustus en half september beschikbaar zijn. Boy Genius Report verwacht dat Apple de iPhone 5 eind augustus zal introduceren, waarna het toestel begin september op de markt komt. Onduidelijk is wel of de iPhone 5 dan meteen wereldwijd verkrijgbaar zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 juli 2011 om 17:14
Categorieën
Geruchten, iDevices
42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.