iPhone 3G: meerdere e-mailadressen in MobileMe?

OneMoreThing ontdekte een verschil tussen de Nederlandse en de Amerikaanse Apple-site: op de webpagina over MobileMe zijn bij ons niet alleen de mappen Inbox, Send en Drafts te zien, maar ook de aanduiding 'Mailboxes'.

MailboxMobileMe wordt de opvolger van .Mac, maar wat veel mensen zich afvragen is of je daarbij vastzit aan een e-mailaccount van Apple. Bij .Mac werkte de dienst met @mac.com e-mailadressen en straks komen er mogelijk ook @me.com e-mailadressen bij. Maar hoe zit het met je bestaande mailaccounts? OneMoreThing ontdekte een opvallend verschil tussen de Nederlandse en de Amerikaanse Apple-site.

Volgens OneMoreThing zie je op de Amerikaanse site alleen de mappen Inbox, Sent en Trash. Op de Nederlandse site zie je Mailboxes, zoals ze ook voorkomen in de Mail.app op je Mac.

Er is nog meer goed nieuws voor Mac-gebruikers: Mac OS X 10.6 Snow Leopard krijgt ondersteuning voor Exchange, zodat je straks niet meer het (gewraakte) Entourage nodig hebt.

En dan is er nog één vraag over: krijgen we in Nederland ook Visual Voicemail? De Nederlandse site geeft daarover geen uitspraak: de aanduiding Visual Voicemail ontbreekt, maar dat kan ook omdat T-Mobile er nog niet helemaal uit is. We zijn nog bezig daar bevestiging van te krijgen.

Bedankt, Truckdiver!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2008, 14:25
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.