iPadOS 13 review

Praat mee: deel hier je ervaringen met iPadOS 13

Vanavond is het eindelijk zover: iPadOS komt beschikbaar! Wil je meepraten met andere bezoekers van iCulture en je ervaringen delen, dan ben je hier op het juiste adres. Praat mee en deel je ervaringen tijdens het installeren gebruiken van iPadOS 13!

Iedereen met een geschikte iPad kan vanaf 19:00 iPadOS 13 installeren. Wil je je frustraties én enthousiasme delen met andere iCulture-lezers, praat dan in dit artikel mee over je ervaringen met iPadOS 13. Of beter gezegd: iPadOS 13.1 want Apple maakt meteen een sprong naar 13.1, zodat alles gelijk loopt met iOS 13.1, dat vanavond eveneens verscheen. Daarnaast is tvOS 13 nu te downloaden.

De update zal voor de meeste mensen niet meteen om 19:00 uur zichtbaar zijn. Het kan wel een kwartier of langer duren voordat jij kunt beginnen met downloaden, maar dan kun je helemaal los met de nieuwe iPadOS 13 functies, zoals het gebruik van twee documenten naast elkaar en de donkere modus. Loop je tegen problemen aan, dan vind je in ons artikel over iPadOS installatieproblemen mogelijk het antwoord.

Bekijk ook

iPadOS 13 installeren op je iPad: zo bereid je je voor

Wil je graag iPadOS 13 installeren? De update komt er bijna aan en in dit stappenplan voor iPadOS 13 lees je hoe je je kan voorbereiden op het installeren van iPadOS 13. Zo zorg je ervoor dat je er klaar voor bent zodra de update beschikbaar komt.
Releasedata
Eerder verschenen al iOS 13.0 voor de iPhone en watchOS 6 voor de Apple Watch Series 3 en 4. We wachten nog op macOS Catalina en watchOS 6 voor de Series 1 en 2. Deze zijn nog niet beschikbaar en staan gepland voor een later moment. Lees ook ons artikel met alle releasedata 2019.

iPadOS 13: deel hier je ervaringen

Dit artikel is dé plek waar je mee kan praten met andere lezers. Weet je nog niet of deze nieuwe update nou de moeite waard is om te updaten, lees dan vooral even onze iPadOS 13 review waarin we bespreken wat onze ervaringen zijn.

Als je toch zit te wachten kun je deze artikelen ook nog even doorbladeren:

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPadOS 13

iPadOS 13 is de grote software-update voor de iPad, die in september 2019 beschikbaar kwam. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen, geschikte toestellen en nog veel meer.

iPadOS 13
69 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.