iPadclub opent partnershop voor iPad-accessoires

iPadclub opent vandaag een accessoireshop, via onze partner iFoniq. In de shop zijn iPad-accessoires van alle bekende merken te vinden. Eerder lanceerden wij samen met iFoniq al een accessoireshop voor iPhone en iPod touch.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ipad planet accessoireshopiPadclub opent vandaag de deuren van de iPadclub accessoireshop. Zo’n accessoireshop is al een succesvolle aanvulling gebleken op onze andere website iPhoneclub.nl. Het zorgt ervoor dat wij onze medewerkers en andere kosten kunnen betalen en het zorgt er ook voor dat je als gebruiker voor iPad-accessoires terecht kunt op een betrouwbaar adres. Al meer dan twee jaar werken we daarvoor samen met iFoniq en dat is ook nu weer het geval.


Het beheer van de shop is voor 100% in handen van onze shoppartner. Het afhandelen van de bestellingen en de service vóór en na je aankoop worden dan ook gedaan door iFoniq. Uit ervaringen met onze eerdere accessoireshops blijkt dat het in een behoefte voorziet: zonder veel promotie zijn er veel mensen die dagelijks een kijkje nemen in de shop en iets bestellen.

De shop is te vinden via shop.ipadclub.nl of via het linkje ‘Accessoires’ in het menu.

ipad houder macallyDe accessoireshop probeert niet te concurreren op prijs (daarvoor zijn er al genoeg Aziatische webwinkels), maar op service en assortiment. Je zult in de shop dan ook geen merkloze spullen vinden, maar accessoires van fabrikanten die een constante kwaliteit kunnen leveren, zoals Fabrix, Sena Cases, SwitchEasy en BodyGuardz. Het assortiment is zo breed mogelijk: van beschermende cases tot autohouders en van bureaustandaarden tot screenprotectors. Het accessoire op de foto hierboven is bijvoorbeeld de Macally ViewStand.

Nog niet alle accessoires zijn (ruim) op voorraad, maar onze shoppartner werkt momenteel zeer hard om alle accessoires in huis te hebben. Het kan daarom zijn dat je bij een aantal artikelen de knop ‘Preorder’ te zien krijgt, waarbij je de mogelijkheid hebt om een via e-mail op de hoogte te worden gehouden wanneer het betreffende accessoire meteen leverbaar is.

We zullen in artikelen af en toe aandacht besteden aan accessoires die ook in onze eigen shop verkrijgbaar zijn. Je bent natuurlijk vrij waar je je accessoires koopt, maar mocht je iPadclub een warm hart toedragen en heb je een accessoire nodig: laat je waardering blijken en steun ons met je aankoop! Het prijspeil van de shop is vergelijkbaar met andere Nederlandse accessoireshops.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 16:14
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.