iPad vanaf 23 juli in Oostenrijk gepland

In Oostenrijk staat de lancering van de iPad gepland op 23 juli en de iPhone op 29 juli. Sommige operators hebben al tarieven gepubliceerd.

iPadEr is opnieuw een Europees land met aanwijzingen dat de volgende ronde iPad-lanceringen op vrijdag 23 juli plaatsvindt. Volgens de Oostenrijkse Tageszeitung begint de verkoop op 23 juli. Details over de abonnementen van operators Orange, Telekom en 3 worden de komende dagen verwacht. Alle grote Oostenrijkse operators gaan dus de iPad met abonnement verkopen. De verkoopstart van de iPad Wi-Fi en iPad Wi-Fi + 3G staan op dezelfde dag gepland.

De iPad is straks te koop in Apple-winkels waar je bij de 3G-versie een bijpassende microsimkaart en abonnement kunt aanschaffen.

Over de iPhone 4 is er ook informatie: die wordt op 29 juli in Oostenrijk verwacht. Operator Orange heeft al meer informatie over de abonnementen online gezet. Bij Orange en T-Mobile kun je al een pre-order plaatsen.

Apple zegt over de lancering alleen dat de iPad in juli en de iPhone 4 eind juli komt; exacte data zijn nog niet genoemd. Nederland en België staan gepland voor dezelfde lanceerronde als Oostenrijk en een groot deel van de andere Europese landen.

Via: Kurier.at

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2010, 23:13
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.