iLidz Personal Media Viewer goedkoper dan videobril

iLidz Personal Media Viewer is een accessoire die op Macworld werd getoond. Via een product, die je op elke baseballcap kunt bevestigen, kun je via een vergrootglas naar films kijken. De iLidz is een alternatief voor de dure videobrillen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iLidz GonnyGezien op Macworld: de iLidz Personal Media Viewer. Want waarom zou je een dure videobril kopen als je ook een systeem met papierclipjes en een plastic vergrootglas kunt kopen? Op Macworld (en trouwens ook op de CES) waren de videobrillen van onder andere MyVu te zien. Eigenlijk vielen de ervaringen daarmee een beetje tegen: het is meer alsof je naar een postzegel zit te kijken dan naar een virtueel tv-scherm. Een ander punt is dat de videobrillen nogal duur zijn. Maar een oplossing die op Macworld werd getoond is veel goedkoper, al ziet het er nog steeds bizar uit: de iLidz.

iLidzDe bedenker van de iLidz Personal Media Viewer legde ons uit dat hij in twee weken zijn product had ‘ontwikkeld’, met materiaal van de kantoorboekhandel en een geïmproviseerde constructie. Zodra de constructie verder is uitgewerkt, zal de persoonlijke video-oplossing te koop worden aangeboden voor $29,95. Hang je iPhone in de iLidz, kijk door het vergrootglas en het lijkt alsof het beeld veel groter is. Je kunt de iLidz ook gebruiken om handsfree te kijken, waarbij je tijdens het afwassen (of zoiets) gelijktijdig een film bekijkt. De bedenker verzekerde ons dat de iLidz geschikt is voor elke baseballpet.

Meer achtergrondinfo is te vinden op i-lidz.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 16:12
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.