iFuntastic v3 uit – ondersteuning voor PowerPC

Voor het aanpassen van je iPhone Home Screen (launcher), nieuwe ringtones, een bestandsbeheerprogramma, enzovoort kun je weer terecht bij de vernieuwde iFuntastic versie 3.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iFuntastic versie 3Wat ooit begon als simpel programmaatje om ringtones op je iPhone te kunnen zetten, is inmiddels uitgegroeid tot een ware iPhone-duizendpoot. iFuntastic is inmiddels bij versie 3 aangeland en ook deze versie zit weer bomvol nieuwe features. Belangrijkste nieuwe toevoeging is ondersteuning voor oudere Mac’s met PowerPC-processor. Maar dat is zeker niet alles!


De andere belangrijke toevoeging is Unshackle, een feature waardoor je niet meer steeds je iPhone hoeft te jailbreaken en de-jailbreaken. Met Unshackle kun je zonder problemen applicaties op je iPhone zetten en andere wijzigingen uitvoeren en met iTunes blijven synchroniseren.
Een andere superhandige toevoeging is dat het nu mogelijk is om meerdere Home-screens aan te maken. Onderaan de launcher vind je een icoon waarmee je pagina 2 oproept; een soort Spaces voor je iPhone dus. Deze tweede Home-screen kun je ook weer helemaal naar eigen wens aanpassen, desgewenst met compleet andere achtergrond. Het aantal Home Screens is niet gelimiteerd, dus genoeg ruimte voor al die mooie homebrew-applicaties.
bitSplit, de ontwikkelaar van iFuntastic, had blijkbaar nog voldoende energie over, want de mogelijkheid om eigen ringtones te uploaden is ook vernieuwd. Kortgeleden hadden we het al over de handige tip dat de 30 seconden nummerpreviews in iTunes ideaal zijn voor ringtones voor de iPhone, en dat vond bitSplit blijkbaar ook. In iFuntastic v3 is het nu mogelijk om een afspeellijst van te ‘kopen’ nummers te maken en deze afspeellijst naar iFuntastic te exporteren. Deze zal dan de previews van de iTunes Store downloaden en omzetten naar de juiste ringtone.

iFuntastic v3 Home Screen 1   iFuntastic v3 Home Screen 2

Op iPhonealley, als vanouds de plek waar je iFuntastic kunt downloaden, vind je de volledige changelog en het downloadbestand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 april 2015 om 15:59
Categorie
Jailbreak
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.