iFile krijgt update naar 1.0.0 (Cydia) (jailbreak)

De applicatie iFile heeft een update gekregen naar versie 1.0.0. Het wordt makkelijker om alle bestanden in een map te selecteren en de ontwikkelaar probeert meer donaties te stimuleren via een pop-up.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

ifileDe ontwikkelaar van iFile heeft een update uitgebracht naar versie 1.0.0. Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, zoals de mogelijkheid om alle bestanden in een directory te selecteren. Bij het kopiëren of verplaatsen van een bestand krijg je een pop-up te zien met de optie om te overschrijven, wanneer het bestand al bestaat in de doelmap. De ondersteuning voor gecomprimeerde bestandsformaten is verbeterd: op dit moment kan iFile de formaten zip, 7z, deb, rar, tar, tar.gz, tar.bz2, tar.Z, tgz, tbz2, gz, bz2 en Z aan.

Er is ook een minder prettige toevoeging: om het aantal donaties te stimuleren krijg je eenmaal per dag bij het opstarten een pop-up te zien, waarmee je kunt zien hoeveel geld er nog nodig is om de volgende versie te financieren. Verder zijn er nog wat andere wijzigingen, zoals Oekraïense lokalisatie en ondersteuning voor het bladeren in mappen van de webserver.

iFile is te vinden in de categorie Utilities van Cydia. Het is te vinden in de BigBoss-repo.

Meer info: iFile
ifile browser

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:28
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.