iculture-vandaag
iCulture Vandaag
instagram-iculture

iCulture Vandaag: dit was woensdag 16 juli 2014

Vandaag op iCulture: een laatste terugblik op iPhoneclub en iPadclub, een persoonlijk relaas van uitgever Jean-Paul, CarPlay voor Volkswagen in 2015 en meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

instagram-icultureDe lancering van het totaal vernieuwde iCulture komt langzaam dichterbij. Op deze laatste dag kijken we terug op 7,5 jaar iPhoneclub en iPadclub en uitgever Jean-Paul geeft een toelichting op het proces achter deze ingrijpende metamorfose. Want er komt een heleboel bij kijken. In het kader van onze vakantiespecial testen we navigatie-apps voor iPhone en iPad en zetten de beste voor je op een rij.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De Ritot smartwatch projecteert notificaties niet op je pols maar gewoon op je hand.
  • Logitech heeft de Protection+ case voor de iPhone geïntroduceerd, met speciale, schokabsorberende hoeken om je iPhone tegen valschade te beschermen.

Onze rubrieken

  • In de iCulture Deals: een iPad mini in de aanbieding, een handige Bluetooth-speaker voor nog geen 20 euro en nog veel meer.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Overcast podcast app van Arment

  • De officiële bezorgingsapp van het Nederlandse PostNL heeft er een waardevolle functie bij gekregen. Het is nu mogelijk om de afhaallocatie van een pakket te wijzigen in MijnPakket (gratis, afgebeeld).
  • Marco Arment, de grote man achter Tumblr en Instapaper, heeft zijn langverwachte podcast-app Overcast (gratis, afgebeeld) uitgebracht. De applicatie is gratis te downloaden en voor 4,49 euro ontgrendel je alle download- en afspeelsnelheidopties. De meest bijzondere optie lijkt vooralsnog te zijn dat je favoriete podcasts via Twitter kan delen met vrienden. Net Als Castro kan je Overcast versnellen en blijven de stemmen toch natuurlijk klinken. Ook is er een Voice Boost-knop voor dieper, voller stemgeluid.
  • De Nederlandse vakantie-inpak-app GetPacked (€1,79) heeft zich een iOS 7-stijl aangemeten. Je kan nu ook de koffers pakken met twee personen en de gezamenlijke lijst bewerken.
  • Pushberichten voor Hotmail-gebruikers na een update van Boxer (€8,99). En een forse prijsverhoging. Oei.
  • Goed nieuws voor gebruikers van de Parkmobile (gratis) parkeren-app. Nederlandse gebruikers kunnen nu ook parkeren en betalen in België. Nu wel.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 6:05
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.