iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 11 juni 2014

Vandaag op iCulture: iPhone 6 in handen van Taiwanese celibrity, Skype voor iPhone volledig in het nieuw, een handige ring die je waarschuwt bij iPhone-notificaties en nog veel meer nieuws en apps.

iPhone 6 Jimmy Lin 3De afgelopen weken werden we bijna overspoeld door dummy’s en mock-ups van de iPhone 6, die praktisch allemaal bevestigden wat we al wisten: de iPhone 6 wordt groter en dunner. Vandaag komen daar foto’s uit een opmerkelijke bron bij: ook dit jaar heeft de Taiwanese celibrity Jimmy Lin zich weer laten vastleggen met een toestel dat wel erg veel op de nieuwe iPhone lijkt. De legitimiteit lijkt moeilijk te bevestigen, maar opmerkelijk is het wel. Ook schreven we over het volledig vernieuwde Skype dat de focus verlegt, ouders die meer aandacht voor hun iPhone dan hun kinderen hebben en een slimme ring die alarm slaat als je notificaties op je iPhone ontvangt. In ‘meer vandaag’ lees je bovendien voor het eerst over verschillende nieuwe Nederlandse apps.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De Ringly is een draadloze ‘smart ring’ die alarm slaat als je notificaties op de iPhone ontvangt.

Onze rubrieken

  • iCulture Deals is vandaag gevuld met goedkope apps, games, accessoires, iTunes-tegoedkaarten en veel meer voor je iPhone, iPad en Mac.
  • In iCulture Speelt nog meer E3-nieuws en we spelen King of the Course, een gratis golfspel van EA.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel. Vandaag vooral nichegerichte Nederlandse apps:
Volleyball.nl Mijn Club iPhone

  • De Nederlandse Volleybal Bond had al een iPhone-app waarmee je je eigen competitie (gratis) kan volgen, maar nu zet ze een stap verder. Volleybal.nl – Mijn Club (gratis, afgebeeld)) kan je gebruiken als virtuel clubhuis, met belangrijke data, nieuws, een teamoverzicht en meer informatie over je club.
  • SociaalOpStap (gratis) helpt jongeren met autisme in sociale situaties. Carnaval, afspraken op het werk en calamiteiten in het OV: inlezen kan op allerlei onderwerpen met eigen stappenplannen.
  • Inzicht in Drentse waterprojecten met Projectenkaart waterschap Vechtstromen (gratis).
  • De populaire agenda-app Easy Calendar (€1,79) heeft een nieuw ingerichte kalendersectie, met onder andere de mogelijkheid om alle WK-wedstrijden toe te voegen aan je agenda.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.