iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 28 maart 2014

Vandaag op iCulture een vooruitblik op appfestival Appril, iBeacons in de praktijk en nog veel meer nieuws en apps.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Jacqueline de Gruyter Miss ApprilVandaag blikken we op iCulture in een uitgebreid interview alvast vooruit naar het grote appfestival Appril dat aankomende dinsdag van start gaat. Oprichtster Jacqueline de Gruyter vertelt over de afgelopen edities, de groei en de toekomst van het evenement. Ook hebben we een uitgebreid verhaal over het Groninger Museum dat iBeacons voor een proef gaat inzetten om kunst tot leven te brengen. Verder bespraken we TodoMovies 3, de opvolger van het populaire filmverlanglijstje, Flitsmeister gaat waarschuwen voor naderende ambulances en Apple zou onofficiële iPhone-reparateurs tegenwerken. Alle overige artikelen van vandaag lees je hieronder.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In iCulture Deals nog eenmaal de iCulture Shopknaller – een uitgebreid iPhone-autopakket, en veel afgeprijsde apps en games voor iOS en Mac.
  • In iCulture speelt spelen we Captain America, een Star Wars-kaartspel en onthullen we natuurlijk de Game van de Week.

Nog meer vandaag

Fancal afspraken vandaagApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Shazam (gratis) – De app om muziek te herkennen heeft een nieuw ontwerp gekregen op de trackspagina. Ook is de app efficiënter geworden. Via Facebook kun je zien wat je vrienden shazammen. Ook de (Shazam)RED-app waarmee je hulpverlening aan AIDS-slachtoffers steunt, kreeg een update.
  • GVB (gratis) – Er is een nieuwe versie van de GVB-app voor het openbaar vervoer in Amsterdam. Deze nieuwe versie heeft een nieuw iOS 7-design, bijgewerkte dienstregeling en bugfixes. In de volgende grote update zal de app ook actuele tijden tonen.
  • Fancal (gratis) – Onlangs nog besproken en nu al een kleine update. Versie 2.1 van Fancal is kleurrijker en laat je nu evenementen delen. Fancal is een Nederlandse agenda-app die je foto’s op de achtergrond laat zien, terwijl je afspraken bekijkt.
  • Yahoo Weer (gratis) – De fraaie weerapp van Yahoo laat nu gevoelstemperatuur en regenkans zien voor de 5- en 10-daagse voorspelling.
  • VSCO Cam (gratis) – Deze waanzinnig populaire foto-app bevat allerlei kleine verbeteringen, zoals betere privacy-opties.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2014, 8:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.