iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 27 september 2013

iCulture Vandaag heeft vandaag nieuws over de apps TextExpander, Marktplaats, Facetune, Here, Push.co en Ground Miles. Ook heeft Dixons de iPhone 5c een paar uur verkocht.

apple ios 7In iCulture Vandaag hebben we weer een flinke lijst met artikelen die vandaag op iPhoneclub en iPadclub zijn verschenen. Zo hebben we dubbel nieuws over Marktplaats, TextExpander en een vergelijking van todo-apps die al klaar zijn voor iOS 7. Ook opmerkelijk: Dixons begon vandaag al met de verkoop van een partij iPhone 5c’s, maar haalde de toestellen na een paar uur alweer uit de verkoop. Hadden ze een telefoontje uit Cupertino gekregen? En wat iOS 7 betreft: uit een poll die we de afgelopen dagen hebben georganiseerd blijkt dat de meeste lezers van iCulture tevreden zijn met deze nieuwe firmware.

Alleen op iCulture

  • Vandaag een mooie round-up van drie takenlijstapps met iOS 7-uitstraling: Begin, Finido en Remindfully. Welke is de beste?
  • iCulture peilt is onze regelmatig terugkerende pollrubriek. Deze keer vroegen we naar ervaringen met iOS 7 en wat blijft: de overgrote meerderheid is best tevreden met iOS 7.
  • iCloud levert maar 5GB gratis opslag bij een account. Om het maximale uit die 5GB te halen raden we aan om eens te gaan opruimen. Er kan meer naar de prullenbak dan je denkt!

Apps

Nieuws

Ook leuk

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2013, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.