iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 13 juni 2014

Drie voetbalartikelen, een handige app om te snellezen en vervanging van te hete iPhone-adapters: allemaal in iCulture Vandaag.

Voetbal kijken in cafes kroegen iPhone appWaarschijnlijk draait alles op het moment dat je dit leest allemaal om voetbal. Komt goed uit, want wij hadden vandaag op iCulture ook een drietal artikelen die daarbij van pas komen: je kunt gratis tv-streams kijken via 4G, zonder dat het data kost, je krijgt tips hoe je via allerlei apps naar de wedstrijden kunt kijken én we hebben een app waarmee je kunt opzoeken in welke café’s je samen met anderen geniet van de wedstrijden. Maar daarnaast hebben we ook nog een hoop andere interessante artikelen over oververhitte iPhone-adapters, een app om te leren snellezen en een Nederlandse app waarmee je offline kunt navigeren. Oh ja, en toen werd er ook nog een nieuwe functie in iOS 8 ontdekt, die hartstikke handig is.

WK

Nieuws

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
DutchID iPhone app

  • Vanaf 9 maart 2014 zijn er een vernieuwd paspoort en identiteitsbewijs ingevoerd in Nederland en daar heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken een iPhone-app uitgegeven waarmee je de documenten op echtheid kan controleren. Maar… voor wie is DutchID (gratis, afgebeeld) nu echt interessant?
  • Socie (gratis), de app waarin verenigingen hun ledenbestand, nieuws, foto’s en agenda kunnen zetten, laat verenigingen vanaf de laatste update de kleuren van de app veranderen. De agenda is uitgebreid met een maandweergave. Vanaf april kan je in de verenigingenapp ook gratis je vereniging in een appomgeving zetten. Mobiel betalen staat nog op de rol.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.