Socie 4+

De groepscommunicatie app

Socie

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met Socie kunnen de mensen in jouw community veilig met elkaar communiceren, van elkaar leren, passies delen en elkaar inspireren. Dit kan voor sport- en studentenverenigingen, kerkgemeenten, bedrijven, zorgorganisaties, gemeenten, netwerkorganisaties, muziek- en theatergezelschappen en nog veel meer. Je maakt en beheert eenvoudig jouw eigen gratis community.

Snel weten wat het programma van vanavond is, of wanneer er weer een toernooi gespeeld wordt? Aanmelden voor een training of bijeenkomst. De foto's van de afgelopen borrel zien? Automatisch gewaarschuwd worden wanneer je training vervalt? Met Socie heb je alle relevante informatie in één app op je eigen telefoon! Socie brengt je community dichter bij de leden, en de leden dichter bij elkaar!

Socie is één centrale plek voor je nieuws, agenda, prikbord, documenten, foto's, ledenlijst, polls, crowdfunding, groepscommunicatie en nog veel meer. Een community is besloten en alleen toegankelijk voor de leden. Alle leden kunnen zelf hun gegevens beheren en afschermen. Ieder lid kan bepalen wat andere leden of groepen kunnen zien op zijn persoonlijke profielpagina.

Op socie.nl kun je snel je eigen community beheren. De basis is helemaal gratis en je kiest zelf hoe je de App inricht. Te gek toch?!

Nieuw

Versie 4.9.1

Er zijn een aantal verbeteringen gedaan.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
1,1K beoordelingen

1,1K beoordelingen

herman hutten ,

Oelerwappers

Geachte, Vind het een goede aanvulling, je kunt mooi zien welke activiteiten er zijn. Groet, Herman

anja0343 ,

Verbinden

Door de Socie app kunnen wij als bestuur van onze netwerkclub de verbinding aangaan met onze leden.

Lumaroh ,

Mooie spreuken

Elke dag weer anders

App-privacy

De ontwikkelaar, Socie, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

SponsorKliks App
Sociaal netwerken
Huddle community & e-learning
Sociaal netwerken
Bundeling
Sociaal netwerken
BASH - All parties and events
Sociaal netwerken
Speakap
Sociaal netwerken
Lijstje.nl
Sociaal netwerken