iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 30 juli 2013

Nadat het ontwikkelaarscentrum van Apple een week op zijn gat heeft gelegen, worden de belangrijke app-updates die toen bleven liggen, nu massaal doorgevoerd. Zodoende kan je gratis boekensamples lezen in de Amazon Kindle-app, is contacten-app Cobook Contacts niet alleen visueel een stuk fijner geworden, is fotobewerkingsapp Afterlight op de iPad uitgekomen en nog veel meer. […]

iOS dev center spotlightNadat het ontwikkelaarscentrum van Apple een week op zijn gat heeft gelegen, worden de belangrijke app-updates die toen bleven liggen, nu massaal doorgevoerd. Zodoende kan je gratis boekensamples lezen in de Amazon Kindle-app, is contacten-app Cobook Contacts niet alleen visueel een stuk fijner geworden, is fotobewerkingsapp Afterlight op de iPad uitgekomen en nog veel meer. Ondertussen zou iPhone-fabrikant Foxconn maar liefst 90.000 werknemers hebben bijgeschakeld voor de productie van nieuwe iPhones. Hallo zeg!

Apps

Nieuws

Accessoires

Ook leuk

  • In de iOS game-update spelen we het serieuze broertje van Clash of Clans en constateren we dat Monster Shooter 2 net zo goed speelt als de voorganger.
  • Een zwik goede aanbiedingen in onze vaste aanbiedingen-rubriek iCulture Deals. Je had hopelijk niks anders verwacht.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2013, 22:01
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.