Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 10 maart 2015

Op iCulture vandaag alles over de USB-C-poort van de nieuwe MacBook, duurdere Macs, een afgeprijsde Apple TV en veel meer.

iCulture Vandaag logoHet Apple Watch-event ligt inmiddels meer dan een dag achter ons, en de gevestigde orde keert terug op de redactie van iCulture. Zo vind je ook weer als vanouds de allerlaatste artikelen in onze dagelijkse rubriek iCulture Vandaag. Zo zie je in één oogopslag wat voor nieuws, welke apps en wat voor uitgebreide artikelen je wellicht nog niet hebt gezien.

iCulture

Nieuws

Apps

Accessoires

iCulture Deals

  • iCulture Deals staat weer tot de nok toe gevuld met goedkope apps, games, accessoires en meer.

Meer vandaag

Apps die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

Shazam iPhone iPad 8.0

  • Best Fiends - Match 3 Puzzles (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - 15 nieuwe levels, met daarin ook extra beloningen in de laatste update voor dit spelletje.
  • Shazam (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Een technische update zorgt ervoor dat de app sneller laadt. Daarnaast zijn er nieuwe genres toegevoegd aan de lijsten en worden er meer herinneringen verstuurd.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Synchroniseert voortaan bladwijzers met Opera op andere platformen. Eerder bezochte websites worden automatisch aangevuld in de adresbalk.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een verbeterde zoekfunctie en vernieuwde navigatie moeten deze telefoon-app weer op de kaart zetten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.