iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 10 maart 2015

Op iCulture vandaag alles over de USB-C-poort van de nieuwe MacBook, duurdere Macs, een afgeprijsde Apple TV en veel meer.

iCulture Vandaag logoHet Apple Watch-event ligt inmiddels meer dan een dag achter ons, en de gevestigde orde keert terug op de redactie van iCulture. Zo vind je ook weer als vanouds de allerlaatste artikelen in onze dagelijkse rubriek iCulture Vandaag. Zo zie je in één oogopslag wat voor nieuws, welke apps en wat voor uitgebreide artikelen je wellicht nog niet hebt gezien.

iCulture

Nieuws

Apps

Accessoires

iCulture Deals

  • iCulture Deals staat weer tot de nok toe gevuld met goedkope apps, games, accessoires en meer.

Meer vandaag

Apps die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

Shazam iPhone iPad 8.0

  • Best Fiends - Puzzle Adventure (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - 15 nieuwe levels, met daarin ook extra beloningen in de laatste update voor dit spelletje.
  • Shazam (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Een technische update zorgt ervoor dat de app sneller laadt. Daarnaast zijn er nieuwe genres toegevoegd aan de lijsten en worden er meer herinneringen verstuurd.
  • Opera Mini web browser (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Synchroniseert voortaan bladwijzers met Opera op andere platformen. Eerder bezochte websites worden automatisch aangevuld in de adresbalk.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een verbeterde zoekfunctie en vernieuwde navigatie moeten deze telefoon-app weer op de kaart zetten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.