Hypershield beschermt achterkant iPad 2 in kleur van Smart Cover

De Hypershield-hoes voor de iPad beschermt de achterkant van de iPad 2 in de kleur van je Smart Cover van Apple zelf. De Smart Cover blijft onverminderd als standaard fungeren naast de nieuwe accessoire.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Hypershield voor de iPad 2 hoes voor de achterkantApple’s eigen Smart Cover is de logische keuze voor het beschermen van je iPad-beeldscherm, omdat het ook nog eens als standaard dient voor de tablet. De hoes laat de rug van de nieuwe iPad 2 echter onbeschermd. Daar heeft HyperShop wat op bedacht. Zij hebben de Hypershield uitgebracht; een relatief goedkope hoes voor de achterkant van de iPad 2, afgestemd op de kleuren van de Smart Cover.

De Hypershield is verkrijgbaar in elf kleuren, waaronder de roze, groene en oranje kleuren van de Smart Cover. Additioneel is er ook nog een transparante achterkant. De hoezen zijn gemaakt van thermoplastisch polyurethaan. Dat geldt ook voor de zwarte, donkerblauwe, donkerrode en bruine variant, waarbij je misschien een leerachtig uiterlijk verwacht. De Smart Cover behoudt overigens gewoon zijn functionaliteit als standaard als de iPad een Hypershield draagt.

Hypershield voor de iPad 2 verschillende kleuren

De Hypershields zijn te verkrijgen op de website van Hypershop en kosten 20 dollar per stuk, maar daar komen helaas minstens 25 dollar aan verzendkosten bovenop. Omgerekend kost de Hypershield dus toch nog 31 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2011, 18:33
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.